2016-01-11 18:18

Leicester-manager Claudio Ranieri udtaler, at han tror, Jamie Vardy når at blive klar til holdets Premier League-opgør mod Tottenham på onsdag.

Jamie Vardy og Leicester har imponeret alt og alle i denne sæsons Premier League. I weekenden spillede Leicester mod Tottenham i FA Cuppen i et opgør, der sluttede 2-2. Det betyder, at de to mandskaber mødes igen i næste uge på King Power Stadium i den glorværdige pokalturnering. Før det sker, mødes man da lige nok engang i overmorgen på White Hart Lane i Premier League. 

Leicesters topscorer Vardy har døjet med skadesproblemer i en rum tid, men bør gå hen at blive klar mod Tottenham. Det tror manager Claudio Ranieri i hvert fald. 

- Han får det bedre og bedre. I morges trænede han med holdet under opvarmningen og dernæst for sig selv, så i morgen vil jeg kigge på ham igen. Jeg tror, han vil være okay. Nu kan han løbe normalt uden problemer. 

- Jamie havde et problem i en måned, og han fortsatte med at spille. Nu, hvor problemet er væk, er det meget bedre. Jeg vil kigge på, om han kommer til at starte inde, eller om han er klar til at sidde på bænken. Han vil spille hver gang - jeg kender ham, siger Ranieri til Leicesters hjemmeside. 

Vardy har i 20 Premier League-kampe lavet 15 mål og fem assists.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?