2016-01-08 18:00

Claudio Ranieri udtaler, at han kommer til at ændre på holdet, når Leicester i morgen gæster Tottenham på White Hart Lane i FA Cuppen.

Leicester møder på onsdag Tottenham i Premier League. I morgen gælder det selvsamme mandskab, men bare i FA Cuppen. Kasper Schmeichels manager afslører, at der vil være ændringer til kampen i forhold til, hvordan startelleveren normalt ser ud. 

- Jeg vil blande lidt rundt på spillerne. Vi vil gøre vores bedste. Vores indstilling ændrer sig ikke: Vi vil vinde. Hvis de er bedre end os - godt gået, Tottenham. Af den grund har jeg sagt, jeg vil bygge et hold. Et hold er hele gruppen. Det er som i ligacuppen, hvor vi startede inde med andre spillere. Vi vil gøre det samme mod Tottenham. Jeg vil starte med de spillere, der ikke har spillet indtil videre, siger Ranieri til klubbens hjemmeside.

Jamie Vardy kommer imidlertid til at misse opgøret i morgen, da han er ude med en skade. Til gengæld bør bomberen være klar til at opgøret i midtugen i Premier League.

- Vardy er okay. Han trænede i dag og har arbejdet med fysioterapeuten. Jeg tror, han bliver klar til ligakampen mod Tottenham (på onsdag red.). Jeg har sagt til fysioterapeuten, at jeg ikke vil undvære ham i lang tid. Hvis han er klar igen mod Tottenham i midtugen, er det godt. Hvis ikke, spiller han i weekenden (om en uge red.) mod Aston Villa.

Kampen mellem Tottenham og Leicester fløjtes i gang klokken 17:00 på søndag.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?