• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Michael Ehrhorn

Rashford sender stikpille til José Mourinho

Manchester United-spilleren Marcus Rashford mener, at holdet er mange niveauer længere fremme ved sæsonstart sammenlignet med tiden under José Mourinho.

Af Michael Ehrhorn

Søndag tager Manchester United hul på en ny sæson i Premier League, og det er altid med massivt fokus fra alle sider. Mindre bliver det ikke af, at man i år starter med et vaskeægte brag hjemme på Old Trafford mod Chelsea.

Og Manchester United-mandskabet er klar fra start.

Læs også: Rashford-afviser interne stridigheder på det engelske landshold

Sådan lyder det fra United-profilen Marcus Rashford, der kommer med en lille stikpille, da han bliver spurgt ind til, hvordan man står under manager Ole Gunnar Solskjær i forhold til tiden under José Mourinho:

- Det føles helt klart anderledes. Fysisk set er vi allerede i en langt bedre situation, end vi var sidste år på denne tid på vej ind i sæsonen. Vi er vel tre til fire gange længere fremme i forhold til sidste sæson, og nu handler det helt fundamentalt om, hvordan vi skal spille, siger Marcus Rashford til Sky Sports.

Men hvorfor er det så, at det hele ser bedre ud under manager Ole Gunnar Solskjær?

- Jeg vil sige, at intensiteten i spillet har ændret sig i forhold til sidste sæson til, hvor vi står nu. Det er så tydeligt at se forskellen i intensiteten - Især uden bold. Der har vi taget mange skridt frem, mener Marcus Rashford.

Manchester United møder Chelsea FC klokken 17.30 søndag på Old Trafford.

Superliga

Mere Superliga

Fokus