• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Real Madrid undersøger mulighederne for favorabel Eriksen-handel

Det lykkedes ikke for Christian Eriksen at få opfyldt sin ambition om et skifte væk fra Tottenham i sommerens transfervindue, men da danskeren har kontraktudløb til næste sommer, kan flere bejlere udnytte dette til en fordelagtig handel.

Af plbold.dk

Christian Eriksens kontrakt i Tottenham udløber den 30. juni 2020, og da det er tilladt for andre klubber at snakke med spillere, hvis kontrakter udløber mindre end seks måneder fra udgangspunktet, kan den danske midtbanespillers potentielle bejlere altså snakke kontrakt med ham fra 1. januar 2020. 

Ifølge Mundo Deportivo planlægger kongeklubben Real Madrid at sætte fingrene i netop Christian Eriksen, når danskeren bliver tilgængelig for konkrete transferplaner ved indgangen til det nye kalenderår. 

De eneste to forhindringer, der skulle stå i vejen for foreningen af Christian Eriksen og Real Madrid, forefindes i henholdsvis Manchester og Madrid. Her står Paul Pogba indirekte med den danske profils skæbne i hænderne, idet en forlængelse af aftalen mellem Pogba og Manchester United vil lede Real Madrids opmærksomhed hen på Christian Eriksen. 

Samtidig bejler bysbørnene fra Atletico Madrid også til danskerens underskrift, og Diego Simeones tropper skal kongeklubben imidlertid stække, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at sikre sig Christian Eriksen som ny spiller fra sommeren 2020. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus