2016-02-14 13:04
Foto: Tim Ireland/Polfoto

Harry Redknapp mener, at Tottenham vil blive den største klub i London, hvis de vinder mesterskabet i år.

Tottenham er i gang med en af de bedste sæsoner i mange år.

London-klubben ligger på en andenplads foran lokalrivalerne fra Arsenal, og holdet har vundet de seneste fire ligakampe.

Der er stadig fem point op til Leicester på førstepladsen, men skulle det lykkes for Tottenham at indhente Leicester og vinde det engelske mesterskab, vil det være en stor bedrift.

Det fortæller klubbens tidligere manager, Harry Redknapp, som ikke er bange for at udpensle, hvad et mesterskab vil få af betydning for Tottenham.

- Der er en chance for, at Tottenham kan blive den største klub i London. Jeg tror West Ham vil presse på og blive en større trussel, men Tottenham er en smule foran dem, skriver Redknapp i en klumme for The Telegraph.

Tottenham skal søndag mod Manchester City, hvor de ifølge Harry Redknapp har mulighed for at spille Manchester City ud af kampen om det engelske mesterskab.

- Hvis Tottenham slår City denne gang, vil de være ude af titelræset. Tottenham er solide i defensiven, og de lukker ikke mange mål ind. De har løftet deres niveau, og de taber ikke længere så ofte på udebane, skriver Redknapp.

Kampen mellem Totenham og Manchester City fløjtes i gang klokken 17.15.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?