• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Michel Wikkelsø Davidsen

Reina smækker med Liverpool-døren

Reina smækker med Liverpool-døren
Illustration

Pepe Reina er ikke glad for den måde, Liverpool behandlede ham på, da man lejede ham ud til Napoli uden at fortælle det først.

Af Michel Wikkelsø Davidsen

Pepe Reina er fortid i Liverpool. I hvert fald det næste års tid, hvor han vil være at finde på en lejekontrakt i Napoli. Liverpool hentede tidligere på sommeren Simon Mignolet i Sunderland, og da han nu var udset som nyt førstevalg, sendte Brendan Rodgers Pepe Reina til Napoli i stedet.

Og det skete ikke på den bedste måde, mener hovedpersonen selv.

- Jeg er skuffet over, at jeg ikke skal være en del af Liverpools genrejsning, og selvom det ikke var min beslutning at skifte væk, vil jeg acceptere det, ligesom jeg har accepteret enhver anden beslutning, Liverpool har taget for mig.

- Hvis der er én ting, jeg fortryder, så er det måden, jeg rejser på. Det er kun naturligt, at jeg er skuffet over, at Liverpools ledelse accepterede at leje mig ud til Napoli uden at fortælle mig det først. Jeg synes, at jeg fortjener bedre end det, selvom jeg forstår, at svære beslutninger er en del af fodbolden, skriver Reina i et brev udgivet på sin egen hjemmeside.

Den spanske målmand roser dog samtidig klubbens fans, som han kommer til at savne meget, og så fortæller han samtidig om interessen i målmandsposten hos Barcelona.

Reina har selv flere gange fortalt Liverpool-ledelsen om den lille drøm, men havde samtidig åbnet for muligheden for en kontraktforlængelse, hvis ikke Barcelona kom på banen. Nu er han i stedet i Italien og Napoli det næste år frem.

Superliga

Mere Superliga

Fokus