• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Ronni Vester

Rodgers: Har aldrig set Sturridge så langt nede

Rodgers: Har aldrig set Sturridge så langt nede
Illustration

Liverpool-manager Brendan Rodgers er ked af det på vegne af Daniel Sturridge, der på grund af en lårskade må holde endnu en længere pause.

Af Ronni Vester

Liverpool har haft svært ved at finde vej til netmaskerne i denne sæson, hvor det blot er blevet til 14 mål i Premier League indtil videre. Årsagen til den lave måltotal skal primært findes i skaden til Daniel Sturridge, der har gjort, at den engelske landsholdsspiller blot har fået tre kampe i denne sæson. 

Flere kampe bliver det heller ikke til i den kommende tid, eftersom Sturridge tidligere på ugen løb ind i en ny skade, som holder ham ude resten af året. Et hårdt slag for Liverpool og ikke mindst Sturridge selv ifølge manager Brendan Rodgers.

- Han er en spiller, der ikke vil sidde ude i så lang tid. Han vil spille fodbold. Han har bare været utrolig uheldig, og jeg har aldrig set ham så langt nede, siger Rodgers ifølge BBC Sport og tilføjer om den uheldige angriber.

- Nu må han tage væk, og så må vi se, hvad der kan gøres for at få ham kontinuerligt tilbage på banen, for han er et verdensklassetalent, og det vil han kun kunne udleve ved at spille kampe. Han ønsker det mere end nogen anden. 

Savnet af angriberen har været stort for Liverpool, hvor hverken Mario Balotelli, Rickie Lambert eller Fabio Borini har formået at udfylde hullet efter Sturridge, der i sidste sæson blev noteret for hele 21 kasser i Premier League.   

Superliga

Mere Superliga

Fokus