• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Rodgers slår Arsenal-rygter ned: Hvorfor skulle jeg forlade Leicester?

Foto: Getty Images

Leicesters succesfulde manager, Brendan Rodgers, ser ingen grund til at forlade klubben, som lige nu er førsteudfordrer til Liverpool i kampen om mesterskabet

Af Mikkel Sloth

Selv før Unai Emery blev fyret som manager for Arsenal, gik der rygter om hans afløser. Her blev Leicester-manager Brendan Rogders' navn ofte nævnt, og de rygter er ikke stilnet af, efter Emery fik en fyreseddel.

Det er imidlertid ikke et job, som er aktuelt for Brendan Rodgers. Det slår rygtets hovedperson selv fast i et interview med Sky Sports, hvor han også fremhæver den gode periode, som Kasper Schmeichel og co. er inde i, og som har ført dem helt op på andenpladsen i Premier League.

Læs også:Mandagens rygtebørs: Barcelona overvejer Delaney-konkurrent

- Jeg har en kontrakt her indtil 2022, og selvom managere kan miste deres job, har klubben indtil videre ikke indikeret, at de vil fyre mig. Jeg tror, at de er ret glade for, hvordan vi arbejder. Jeg er meget glad, og ser ingen grund til at kigge andre steder hen, siger Rodgers og uddyber:

- Det er logisk: Hvorfor ville jeg ønske at forlade Leicester på dette tidspunkt. Jeg er glad her, og har gode relationerne med alle folk. Det vil jeg gerne fortsætte. 

Arsenal ser derfor ud til at skulle kigge andre steder hen, og et hurtigt kig på tabellen gør det da også let at forstå, hvorfor Brendan Rodgers hellere vil blive i Leicester. Mens han har ført Kasper Schmeichels klub til en øjeblikkelig andenplads i tabellen, roder Arsenal rundt på ottendepladsen hele 13 point efter Leicester.

Læs også:Kæmpe VAR-drama sikrer Leicester sejren dybt inde i overtiden

Læs også:Aubameyang og Pukki kom på tavlen i underholdende pointdeler

Læs også:Arsenal har ikke travlt med at finde ny cheftræner

Læs også:Leicester-chef rygtes til Arsenal: Det er naturligt

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus