Rødt kort til Villa hjalp West Ham på vej mod sejr i kampen om Europa

West Ham besejrede Aston Villa med 2-0, efter gæsterne fik rødt kort i første halvleg. Målene blev scoret af Antonio og Kouyate.

West Ham tog hjemme på Boleyn Ground imod bundproppen Aston Villa. En kamp, hvor hjemmeholdet var favoritter, men hvor man ikke skulle undervurdere gæsterne, der havde alt at spille for: overlevelse.

Gæsterne startede bedst og dominerede opgøret på Upton Park, hvor man fik testet Adrian et par gange. Efter 11 minutter ramte Agbonlahors indlæg Antonios arm. Dommer Jon Moss viftede imidlertid Villa-appellerne bort og lod spillet køre videre.

17 minutter var spillet, da en kampafgørende situation indtraf. Det skete nemlig, da Jordan Ayew fyrede sin arm i ansigtet på Aaron Creswell.

West Ham fik en fin mulighed på frispark kort før pauseteen, men Enner Valencias forsøg fløj en lille meter forbi mål. Dermed gik holdene til halvleg ved stillingen 0-0.
Hjemmeholdet bragte sig i front, da Mark Noble lagde en lang bold op til Antonio, som flot headede kuglen i fjerneste hjørne fra relativt lang afstand.

West Ham havde efterfølgende en periode, hvor man skabte mange chancer, men først stod Bunn i vejen, og dernæst var det Mark Noble, der skød lige forbi.

Mandskabet fra Upton Park bragte sig yderligere i front, da Kouyate fik scoret efter en fin assist af Enner Valencia.

Dermed sikrede West Ham sejren og har skrabet 39 point sammen. The Hammers har seks point op til fjerdepladsen. Aston Villa har 13 point og har 10 point til redning.