Selvom Ronaldinho er fyldt 35, har han fortsat masser af tilbud fra bejlende klubber, blandt andet fra England. USA eller Asien er dog bedre bud på brasilianerens kommende destination.

Siden Ronaldinho forlod AC Milan i 2011, har han levet en omskiftelig fodboldtilværelse. Ophold i tre brasilianske og én mexikansk klub er det blevet til, og igen er den tidligere VM-vinder på klubjagt. 

Han er ganske vist fyldt 35 år, men derfor har han stadig flere gode år i sig endnu, siger hans bror Roberto, der også kan fortælle, at "mere end én" engelsk klub har henvendt sig med henblik på at sikre sig Ronaldinhos underskrift. Det bliver dog næppe et skifte til England.

- Asien eller USA er mest sandsynlige. Min bror er konkurrencemenneske. Han elsker at vinde: det er det, folk ikke er klar over ved ham, siger brormand til The Times

- Han vil stadig spille. Han har aldrig haft nogen alvorlige skader. Hans krop er i perfekt stand. Jeg tror, han har tre eller fire år tilbage i sig, måske flere. Det handler ikke om penge. Han vil bare spille. Det er det tidspunkt, hvor jeg kan se, han er mest glad. 

Ronaldinho, der for ti år siden var verdens bedste fodboldspiller, har to gange tidligere afvist et skifte til engelsk fodbold. Manchester United i 2003 og Blackburn Rovers i 2011.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?