Leicester-assistenten Steve Walsh, der har været ansvarlig for mange af klubbens handler, skulle være i høj kurs hos Premier League-titelkonkurrenterne Arsenal

Riyad Mahrez og N’Golo Kanté har begge været iblandt Leicesters store profiler denne sæson, hvor de begge er nye for The Foxes, for hvem Jamie Vardy i sagens natur også har blomstret, efter han kom til klubben for få sæsoner siden.

Claudio Ranieri har stået med ansvaret siden sommer, men en konstant har været den 51-årige assistenttræner og scout Steve Walsh, der har været med siden 2011 og har en fortid hos Chelsea og Newcastle.

Matt Elliott – tidligere forsvarsspiller i klubben – lader over for goal.com forstå, at assistenttræneren har store aktier i den nuværende succes og også tiltrækker sig interesse fra større klubber

- Ranieri har bragt en feel-good-faktor med sig, indleder han og roser den italienske manager for at have bevaret store dele af staben, efter han kom til.

- Stewe Walsh for eksempel har haft en massiv indflydelse. Arsenal er desperate efter at have ham på sit hold, mener han altså at vide.

Elliott, der spillede for klubben fra 1997-2005, har kunnet se, hvordan hans tidligere arbejdsgiver har ændret sig.

- Vi er blevet en turistattraktion. Du ser folk fra hele verden her. Jeg har aldrig hørt så mange forskellige udtalelser af Leicester. 

SENESTE NYT...
OP | NED