2018-05-13 16:55
Foto: Getty Images

Mohamed Salah har taget Premier League med storm i denne sæson, og det har altid været egypterens plan at vende tilbage til ligaen for at modbevise kritikerne.

19 kampe blev det blot til for Mohamed Salah i Chelsea, inden han forlod London-klubben. Han blev kaldt en skuffelse, men det gav blot blod på tanden.

Sidste sommer blev han købt af Liverpool, og sidenhen har han leveret den ene pragtpræstation efter den anden, og i skrivende stund er han noteret for 31 ligamål, hvilket gør ham til topscorer i Premier League.

Dermed har han fået modbevist kritikerne efter opholdet i Chelsea, og det har hele tiden været kantspillerens plan.

- Det har hele tiden været i mine tanker at præstere bedst muligt. Jeg havde to gode sæsoner i Rom, men jeg ønskede altid at komme tilbage til Premier League for at vise folk, som sagde, at jeg ikke var en succes første gang. Det var altid i mine tanker at blive en succes i Premier League, fortæller Liverpool-stjernen til Sky Sports.

Tidligere i dag modtog Mohamed Salah prisen som årets spiller i Premier League kåret af et ekspertpanel, Premier League-anførere og fans.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

SENESTE NYT...
OP | NED