• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Alexis Sanchez afslører om Mourinho-tiden: Alle mistede deres selvtillid

Foto: Getty Images

Alexis Sanchez har ikke lutter rosende ord tilovers for José Mourinho.

Af plbold.dk

José Mourinho smadrede Alexis Sanchez' og andre Manchester United-spilleres selvtillid, fortæller den chilenske angriber, som fortsat er udlejet til Inter Milan.

Sanchez bliver efter skiftet fra Arsenal betragtet som det måske største flop i Manchester Uniteds lange historie, men ifølge hovedpersonen selv skyldes det blandt andet Mourinho, som blev fyret forrige december.

- I truppen var der en følelse af, at man var på holdet det ene øjeblik, men af det næste. Nogle gange spillede jeg, så gjorde jeg ikke, og som spiller mister man selvtillid. Alle mistede deres selvtillid, fortæller Sanchez til BBC.

- Der blev skabt en atmosfære, som ikke var sund.  Jeg kunne spille og score et mål, hvorefter han ville skifte mig ud. Jeg kunne sige:  "Jeg elsker fodbold. Jeg har spillet, siden jeg var fem, og hvis du tager bolden fra mig, mister jeg min glæde".

Ole Gunnar Solskjær har dog ikke haft meget mere tålmodighed med Sanchez, som fortsat ventes forsøgt solgt til sommer, selvom det er tvivlsomt, hvorvidt nogen klub er i stand til at betale hans enorme hyre.

Inter skulle ikke være interesseret i at forlænge med chileneren.

Superliga

Mere Superliga

Fokus