• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Sarri tror på stor Christensen-fremtid i Chelsea

Sarri tror på stor Christensen-fremtid i Chelsea
Foto: Getty Images

Maurizio Sarri har stor tiltro til, at Andreas Christensen sammen med Ruben Loftus-Cheek og Callum Hudson-Odoi kan udgøre fremtidens Chelsea.

Af Morten Jørgensen

Onsdag aften var der tre spillere fra Chelseas akademi i den startopstilling, Maurizio Sarri havde valgt. Et ganske sjældent syn i Premier League-klubben, men ikke desto mindre kan det være fremtiden for the Blues.

Efter kampen var Maurizio Sarri fuld af roser til Andreas Christensen, Ruben Loftus-Cheek og Callum Hudson-Odoi, som på hver deres måde havde en stor andel i 3-0-sejren mod Brighton.

- Jeg synes, det er vigtigt for klubben og fansene med Callum, Ruben og Christensen – han er ikke engelsk, men han går ind under samme kategori, da han stammer fra akademiet, sagde Chelsea-manageren til London Evening Standard.

I samme ombæring gjorde han det klart, at han ser en stor fremtid for trioen i den blå trøje, hvor de kan være grundlæggende for klubbens fremtidige succes.

- Det håber jeg. Jeg tror det, og jeg håber det. De er meget vigtige spillere, men potentialet er stort, så i fremtiden kan de blive topspillere. Jeg tror, at de i fremtiden kan blive gode for holdet.

I 3-0-sejren stod Callum Hudson-Odoi for en assist, mens Ruben Loftus-Cheek både scorede og lavede en assist. Andreas Christensen spillede alle 90 minutter i midterforsvaret og var med til at holde nullet.

Superliga

Optakt: Randers FC - OB

Taber OB søndagens opgør mod Randers FC, er det lige før, fynboerne er ude af top seks-ræset.

Mere Superliga

Fokus