• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Schmeichel efter første kamp siden Vichais dødsfald: Jeg er så stolt

Det blev til en 1-0-sejr i Leicesters første kamp siden klubejer Vichai Srivaddhanaprabha døde - og det betød meget for Kasper Schmeichel.

Af Oliver Okstrøm

Leicester spillede lørdag eftermiddag deres første kamp siden klubbens ejer Vichai Srivaddhanaprabha døde i en helikopter-ulykke. Her blev det til en 1-0-sejr over Cardiff, og efter kampen skjulte Leicesters danske målmand Kasper Schmeichel ikke, hvor meget det betød for ham.

Det gjorde han i et TV-interview med Premier League.

- Jeg er så stolt. Det har været en meget hård uge for alle, men den måde som alle i klubben har håndteret det er et bevis på den familie, som Vichai har opbygget, lyder det fra Schmeichel, der selv blev standset af politiet sidste weekend, da han løb over mod den brændende helikopter for at hjælpe. 

Han fortæller desuden, at det krævede meget af holdet i lørdagens kamp, men at han er meget stolt over, hvordan alle spillede og hvor professionelle, de var. Han beskriver dagen som meget følsom, og at han er glad for at det endte med tre point til holdet.

Spillerne fra Leicester stod med fansene i 10 minutter efter kampen, hvor man fremviste et banner med ordene 'Thank you, Vichai'.

- Man møder meget få mennesker i ens liv, som virkelig påvirker en. Han har haft en stor indvirkning i mit liv, og man kan se, at han har haft det samme i mange andres liv, fortæller Kasper Schmeichel.

Vichai Srivaddhanaprabha overtog Leicester tilbage i 2010.

Superliga

Mere Superliga

Fokus