• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Schmeichel fejrede Premier League-kamp nummer 200 med storsejr

Foto: Getty Images

Leicester gik fra banen med en sikker 4-0-sejr over Aston Villa mandag aften i Premier League.

Af Oliver Okstrøm

Leicester ligner mere og mere et hold, som er på vej tilbage i Champions League igen efter 2016/17-sæsonen. Det kommer blandt andet efter holdets seneste sejr i Premier League, som blev til 4-0 over nedrykningstruede Aston Villa.

Her var det en kamp, hvor den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel tilmed kan prale med, at han nu har spillet 200 kampe i Premier League, hvilket kun Christian Eriksen, Thomas Sørensen og faren Peter Schmeichel har gjort.

I sejren var det kort før pausen Harvey Barnes, som sendte Leicester på sejrskurs med sin scoring til 1-0, og i anden halvleg så de sig overhovedet ikke tilbage, da Jamie Vardy fik scoret to, inden Barnes igen fik scoret med fem minutter tilbage af den ordinære spilletid.

Det blev desuden en relativt let kamp for Kasper Schmeichel, da Aston Villa kun havde ét skud indenfor målrammen i løbet af hele opgøret.

Sejren betyder, at Leicester er på tredjepladsen i den bedste engelske række, hvor de nu har otte point ned til Manchester United, der er det nærmeste hold udenfor Champions League-pladserne.

Næste opgave for Leicester i bestræbelserne på at komme med i det fineste, europæiske selskab er mod Watford på udebane på lørdag.

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

LIVE: Vejle i front!

Både OB og Vejle har stærkt brug for en sejr i grundspillets tredje sidste spillerunde - følg med i kampen her.

Mere Superliga

Fokus