• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Schmeichel holdt buret rent i pligtsejr

Kasper Schmeichel og Leicester tog en pligtsejt over oprykkerne fra Brighton på eget græs.

Af Morten Jørgensen

Leicester var tæt på at få point mod Arsenal i Premier League-premieren, men i dag lykkedes det så for Craig Shakespeares tropper. 

Hjemme på King Power Stadium vandt de 2-0 over Brighton, som allerede var bagud, inden der var spillet ét minut. Dyrt indkøbte Matthew Ryan kunne ikke holde Riyad Mahrez' skud, og så var Shinji Okazaki hurtigt over returen. 

Chancerne tilfaldt Leicester, selvom Brighton egentlig var fint med i kampen baseret på boldbesiddelsen, og i begyndelsen af anden halvleg kom the Foxes foran 2-0, da Harry Maguire pandede et hjørnespark fra Riyad Mahrez i mål fra bagerste stolpe. 

Brighton forsøgte sig med indskiftninger af både Anthony Knockaert og Tomer Hemed, men lige lidt hjalp det for oprykkerne, som ikke kunne passere Kasper Schmeichel. 

Andetsteds var  Southampton tæt på at sætte en solid føring over styr mod West Ham. The Saints var foran 2-0 og spillede 11 mod 10 efter et rødt kort til Marko Arnautovic, men to scoringer af Javer Hernandez bragte balance i regnskabet.  I overtiden fik hjemmeholdet dog tildelt et straffespark, som Charlie Austin udnyttede. Pierre-Emile Højbjerg var ikke med i Southamptons trup.

På Burnleys ellers så stærke hjemmebane blev det til et nederlag mod West Bromwich, som fik Hal Robson-Kanu på måltavlen i anden halvleg. The Baggies kørte en 0-1-sejr i land, selvom selvsamme Robson-Kanu modtog et direkte rødt kort syv minutter før tid. 

Bournemouth tabte igen,og denne gang var det mod Watford, som besøgte Vitality Stadium og derfra med en 0-2-sejr. Her startede brasilianske Richarlison showet sit mål efter 73 minutter, inden Etienne Capoue øgede 13 minutter senere. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus