2017-10-12 21:48
Foto: Shaun Botterill/GettyImages

Den tidligere Manchester United-målmand afviser, at han skulle have været fan af Liverpool, som en tidligere Liverpool-manager ellers hævder i en ny bog.

Liverpools tidligere manager, Grame Souness, fortæller i en ny bog, at han var tæt på at hente Peter Schmeichel, som efter sigende var så stor Liverpool-fan, at han var klar til selv at betale for rejse og ophold bare for at vise sig frem i klubben.

Ron Yeats (tidligere chefsepejder i Liverpool) fortalte mig, at der var en ung dansk keeper, Peter Schmeichel, som var Liverpool-fan og villig til selv at betale for rejse og hotel, hvis han fik lov at træne med os, skriver Souness i sin nye bog.

Men denne udtalelse får den tidligere danske landsholdskeeper til at trække på smilebåndet. Over for norske TV2 Sporten afviser han udtalelserne fra Souness og kalder dem det rene sludder.

- Nej nej nej, Jeg har aldrig været Liverpool-fan, og jeg kommer aldrig til at blive Liverpool-fan. Men i 1980'erne havde Liverpool en dansker, Jan Mølby, og da heppede jeg lidt på ham. Men i ligaen har det altid været Manchester United, slår Peter Schmeichel fast overfor TV 2 Sporten.

Peter Schmeichel bekræfter imidlertid interessen fra Liverpool i begyndelse af 90'erne.

- I 1990 kom de (Liverpool) med et bud på mig, og på det tidspunkt spurgte Brøndby mig, om jeg var interesseret. Manchester United var også inde i billedet, men Brøndby krævede for mange penge. Jeg snakkede med Ferguson og vidste, at han ville komme tilbage med et nyt bud. Derfor ventede jeg et år og skiftede til United et år senere. Hvis jeg havde vært Liverpool-supporter, så havde jeg jo skiftet til dem året forinden, konkluderer han.

Foruden påstanden om at være Liverpool-fan benægter Peter Schmeichel også, at han var klar til selv at betale for at vise sig frem i Liverpool.

- Souness skriver i sin bog, at jeg ville betale for min egen rejse. Det er heller ikke rigtigt, fastslår Schmeichel.

SENESTE NYT...
OP | NED