Schmeichel og Leicester kom tilbage på sejrssporet mod West Ham

Kasper Schmeichel var på vanlig vis at finde mellem stængerne, da Leicester slog West Ham med 3-1 onsdag aften.

Leicester tog onsdag aften imod West Ham hjemme på King Power Stadium, hvor de skulle forsøge at ryste weekendens nederlag til Burnley af sig.

Fra kampens start var hjemmeholdet mest på bolden, og det var tydeligt, at Leicester-mandskabet var opsatte på en sejr.

Efter 24 minutters spil kom forløsningen så, a Harvey Barnes gjorde det til 1-0 på oplæg af Ricardo Pereira.

Og 1-0-målets duo var slet ikke færdige med at stjæle overskrifterne. Inden pausefløjt byttede de nemlig roller, således det var Harvey Barnes, der satta Ricardo Pereira op til en scoring.

Dermed kunne West Ham gå ind til anden halvleg bagud 2-0.

Gæsterne fik sig dog ganske hurtigt en mulighed for at komme tilbage i kampen, da Wilfried Ndidi begik et straffespark efter fire minutters spil. En kendelse som Kasper Schmeichel var ganske utilfreds med, hvilket kostede den danske keeper et gult kort.

Straffesparket tog Mark Noble sig af, og han omsatte det til mål, således der var reducere til 2-1.

Så var kampen pludselig åben igen.

Hjemmeholdet formåede dog at holde West Ham fra fadet, mens de selv fik lukket kampen i løbet af de sidste 10 minutter.

Her var det Ayoze Perez, der tog sagen i egen hånd med scoringer i det 81. og 88. minut til henholdvis 3-1 og 4-1.

Dermed løb Leicester med sejren og de tre point, hvilket betyder, at de fortsat ligger på tredjepladsen i Premier League med 48 point.

Anderledes ser det ud for West Ham, som ligger på 17. pladsen i tabellen, hvor de har samme antal point som både 18. og 19. pladsen, men en bedre målscore.