Schmeichel stærkt utilfreds med manglende straffespark i nederlag til Arsenal

Ifølge Kasper Schmeichel blev Leicester røvet for et soleklart straffespark, da klubben mandag aften tabte 3-1 til Arsenal i Premier League.

Arsenal fortsatte mandag aften holdets fremragende stime, da klubben hentede sin syvende Premier League-sejr i træk under Unai Emery med 3-1 over Leicester.

The Gunners kom ellers bagud efter en halv time på et selvmål af Hector Bellerin, men vendte opgør fuldstændig på mål af Mesut Özil og to kasser af indskiftede Pierre-Emerick Aubameyang.

Men står det til danske Kasper Schmeichel kunne det have set endnu sværere ud for Arsenal i første halvleg, da Rob Holding havde hånd på bolden i feltet, men dommerens fløjte forblev tavs til stor frustration for Danmarks førstemålmand.

- Vi fik ingen hjælp fra dommeren. Jeg har aldrig set et mere klart straffespark. Den er svær at sluge, for vi var virkelig gode i første halvleg, men i anden halvleg er vi nødt til at gøre det bedre, end vi gjorde, siger Kasper Schmeichel ifølge Sky Sports.

Schmeichel bakkes op af manager Claude Puel, der heller ikke kunne forstå det manglende straffespark

Leicester ligger nummer 11 i Premier League med 12 point efter ni kampe.