Schmeichels redninger og Huth-hovedstød gav Leicester sejren mod Spurs

En god præstation fra Kasper Schmeichel holdt Tottenham fra scoring i Tottenham og Leicesters andet møde inden for fire dage, hvor Robert Huth afgjorde kampen.

Tottenham startede ellers rigtigt godt i kampen mod Leicester, og efter 11 minutter fik Toby Alderweireld en stor chance, men hovedstødet som den belgiske stopper sendte af sted havde ikke nok kraft i sig, og voldt derfor ingen problemer for Kasper Schmeichel.

Det var faktisk en meget spændende start på kampen - og N'Golo Kanté var efter 23 minutter meget tæt på at bringe the Foxes foran, da en ripost endte ved fødderne af ham, men fra straffesparkspletten brændte franskmanden.

Der skete ikke mere i første halvleg, hvorfor de to mandskaber gik til pause med stillingen 0-0.

Efter pausen kom de to mandskaber mere og mere igang - Erik Lamela, Harry Kane og Dele Alli kom alle frem til store chancer for Tottenham, mens Riyad Mahrez, Mark Albrighton og Leonardo Ulloa alle fik testet Tottenhams defensiv.

Efter 84 minutter formåede Robert Huth dog endelig at give kampen et mål - tyskeren pandede et knaldhårdt hovedstød ind mellem stængerne, og sendte til medrejsende Leicester-tilhængere i ekstase.

Det blev også kampens eneste mål, hvorfor Leicester igen rykker forbi Manchester City og op på en delt førsteplads, da Arsenal måtte nøjes med 3-3 mod Liverpool.