• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kristian Porse

Scholes revser United: De bruger for meget tid på at beklage sig over skader

Foto: Getty Images

Den tidligere Manchester United-spiller er træt af at høre på dårlige undskyldninger. Han mener, at onsdagens mandskab burde være rigeligt til at slå Burnley.

Af Kristian Porse

Ole Gunnar Solskjærs tropper led onsdag aften et smertefuldt nederlag til Burnley hjemme på Old Trafford. 

United var endnu en gang uden midtbanestjernen, Paul Pogba, der længe har været ude med en skade i anklen. Ej heller var Scott McTominay, Marcus Rashford eller Victor Lindelöf med. 

De manglende kapaciteter er dog ingen undskyldning for at tabe 2-0 til Burnley på eget græs, hvis man spørger den tidligere United-spiller Paul Scholes. Ifølge ham bruger klubben for meget tid på at tale om de skadede spillere, og han mener, at de spillere, der onsdag spillede mod Burnley, burde have niveauet til at vinde kampen. 

Læs også:Manchester United skuffer kolossalt mod Burnley på Old Trafford

- De bruger for meget tid på at beklage sig over skader. Vi kan ikke blive ved med at tale om de manglende spillere. Dem der spillede mod Burnley burde være i stand til at vinde kampen for United, sagde han efter kampen i Premier League Productions studiet. 

Uniteds største stjerne, Paul Pogba, har stort set været skadet hele sæsonen. Han var kort tilbage i slutningen af december, men nu er han igen skadet i anklen, som for nyligt er blevet opereret. 

Paul Scholes er dog ikke i tvivl. Han regner ikke med at se franskmanden i aktion foreløbig. Han tror nemlig, at Pogba vil forsøge at undgå flere kampe for United. 

Læs også:United må undvære syg Lindelöf mod Burnley: Udskældt stopper erstatter

- Jeg tror ikke, at Pogba er på vej tilbage fra sin skade. Og hvis han endelig var, så ville han bare beklage sig over noget andet og forsøge ikke at spille. Sådan vil han gøre for at gennemtvinge et skifte væk fra klubben, siger han. 

Manchester United ligger i øjeblikket på femtepladsen i Premier League med 34 point.  

Læs også:Agent om Bruno Fernandes: Skifter i dette vindue eller næste

Læs også:Medie: Manchester United har budt 260 millioner på 16-årig

Læs også:United vil udnytte tiden: Rashford skal under kniven

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.