Selvmål sikrede Schmeichel & Co. sejren på St. James' Park

Et selvmål af Ayoze Perez var med til at sende de tre point til Leicester.

Lørdagens sene kamp blev spillet på St. James' Park, hvor Newcastle og Leicester tørnede sammen.

Det var værterne fra Newcastle, der fik den bedste start på kampen. Efter blot fire minutters spil fik Joselu en flot aflevering af Dwight Gayle og gjorde det til 1-0.

Føringen varede dog ikke mere end et kvart, da Riyad Mahrez trykkede af fra distancen og skabte balance i regnskabet.

I anden halvleg bølgede spillet frem og tilbage, som det også gjorde i første halvleg, og med en halv time tilbage af kampen sendte Demarai Gray bolden i kassen til 2-1.

I det 73. minut blev det igen lige, da Dwight Gayle udlignede til 2-2, og det lignede dermed en pointdeling, men sådan gik det ikke.

Ayoze Perez ville prikke bolden fra Shinji Okazaki, men han endte med at sparke bolden i eget net, og dermed endte de tre point hos The Foxes.