2017-10-05 21:43
Foto: Getty Images

Liverpool-ikonet Steven Gerrard forstår ikke kritikken af sin gamle klub, som han er sikker på er blandt topholdene inden længe.

I Liverpool har man i denne sæson haft store vanskeligheder i defensiven, og man har ikke siden august haft en kamp med rent bur, men det er noget som klubbens tidligere kaptajn Steven Gerrard ikke mener, at man skal bekymre sig over.

Det siger han i et interview med Liverpoolfc.com.

- Vi er blot syv kampe inden i denne Premier League-sæson, og der er ikke tid til at gå i panik. Vi har en fantastisk manager og et godt hold af trænere, som holder godt styr på spillerne. Jeg tror, at alt er, som det skal være, lyder det fra Gerrard.

I stedet peger Steven Gerrard på, at det er bedre, hvis man først bedømmer klubben senere i sæsonen. Til den tid er han helt overbevist om, at holdet nok skal have bevist sig.

- Da jeg spillede selv var jeg vant til at bedømme mig selv efter 10 eller 15 kampe inde i sæsonen, så lad os se, hvor vi er henne til den tid. Jeg er selv meget sikker på, at vi er i top 4 til den tid, og alt vil være en del rarere til den tid. Holdet skal bare sørge for at stå sammen, siger Steven Gerrard.

Liverpool er i øjeblikket på syvendepladsen i Premier League, og der er syv point op til Manchester City på førstepladsen.

SENESTE NYT...
OP | NED