Sen Allen-udligning afsluttede festfyrværkeri på Anfield

Liverpool og Arsenal delte på Anfield i en fantastisk kamp, der endte 3-3 onsdag aften.

Liverpool startede kampen klart bedst. The Reds pressede Arsenal højt i momenter og tvang The Gunners ind i de kompakte rum på egen tredjedel. Det var derfor fortjent, at Roberto Firmino kunne bringe Liverpool foran fra tæt hold efter små 10 minutters spil.

Arsenal gav dog et ganske hurtigt modsvar. Små fem minutter efter Firminos scoring, på noget der mindede om Arsenals første angreb, hamrede Aaron Ramsey den ned i det korte hjørne. Mignolet så ikke godt ud i situationen, hvor han nok burde være kommet bedre ned til waliserens afslutning.

Det var på alle måder en underholdende affære og det blev understreget, da Liverpool efter 19 minutter kom foran igen. Roberto Firmino spillede fantastisk og han krøllede den intelligent ind bagved Petr Cech fra kanten af feltet og løftede stemning gevaldigt på Anfield.

Desværre for Liverpool, så scorede Arsenal igen, igen. Efter 25 minutter svigtede aftalerne på et hjønespark og Olivier Giroud fik foden på og rettede bolden af til 2-2.

I anden halvleg var spillet meget som i første. Det gik begge veje. Arsenal kom foran med 3-2, da Giroud endnu engang viste klassen. Liverpool gav ham lidt for meget plads i feltet og per instinkt hamrede han den over i det lange hjørne - denne gang uden chance for Mignolet.

Det lignede meget længe en sejr til The Gunners, men i dommerens tillægstid headede Benteke på tværs i Arsenal-feltet og her dukkede selveste Joe Allen op og passerede Petr Cech med en veltimet flugter.

Kampen på Anfield ender 3-3 i en ekstremt underholdende affære. Liverpool er med det ene point på Premier Leagues niendeplads, Arsenal er fortsat nummer et i Premier League - a point med Leicester.