Sen Saiss-scoring sikrer Wolves point mod Fulham

Fulham og Wolverhampton spillede 1-1 i det tidlige Premier League-opgør på Boxing Day.

Den traditionsrige Boxing Day-spillerunde i Premier League blev sparket i gang med opgøret mellem Fulham og Wolverhampton, der sluttede uden vinder.

Begge hold havde svært ved at komme til chancer i kampens indledning, og det mest kvalificerede forsøg var et saksespark af Wolverhamptons Raul Jimenez, men det sejlede dog over mål.

Da der faldt lidt ro på opgøret, var det Wolverhampton, der forsøgte at holde på bolden, mens Fulham stillede sig tilfredse med at være farlige på kontraangreb. Fulhams kontraangreb resulterede dog også i et par chancer, hvor blandt andre Alexandar Mitrovic og Cyrus Christie truede.

Hverken Mitrovic eller Christie kunne dog få sat bolden i nettet i første halvleg, og i anden halvleg fortsatte Wolverhampton med at holde fast i bolden.

På trods af det var det alligevel Fulham, der fik bragt sig foran et kvarter før tid. Et frispark fra midten af banen blev sendt ind i boksen, hvor bolden havnede for fødderne af indskiftede Ryan Sessegnon, der sendte bolden ind over stregen til 1-0.

Woverhampton pressede på for at score det udlignende mål, og det kom knap ti minutter efter Sessegnons mål. Fulham fik ikke clearet et indlæg fra Ivan Cavaleiro, og i stedet kunne Roman Saiss prikke den løse bold over stregen.

Efter et flot udspark af Fulham-keeperen havde Aleksandar Mitrovic en stor chance i det 90. minut, men bolden blev clearet på stregen.

Tættere på sejrsmålet kom de to hold ikke, og det sluttede altså 1-1. Resultatet betyder, at Fulham fortsat er næstsidst i Premier League, mens Wolverhampton ligger nummer ni.