Sent Sturridge-drøn sikrede Liverpool point mod Chelsea

Liverpool fik ét point mod Chelsea, efter at Daniel Sturridge scorede et flot langskudsmål kort før tid.

Chelseas Eden Hazard sendte Liverpool ud af Carabao Cup’en i midtugen, og lørdag aften så han igen ud til at blive Liverpools onde ånd, da de to hold tørnede sammen i Premier League. Et drømmemål af Daniel Sturridge sikrede dog et point til Liverpool.

Hazard scorede kampens første mål efter knap 25 minutter, efter godt samspil af Mateo Kovacic og Jorginho, hvorefter førstnævnte sendte Hazard i dybden mod Alisson i Liverpool-målet. Her svigtede belgieren ikke, og han kunne med en kølig afslutning sætte 1-0-scoringen i mål.

Liverpool var tæt på at bringe balance i regnskabet kort efter, da Mohamed Salah afdriblede Kepa i Chelsea-målet, men Antonio Rüdiger kom godt tilbage og clearede bolden.

I anden halvleg var Liverpool ligeledes tæt på, hvor især Sadio Mané og Xherdan Shaqiri kom frem til store chancer, men de kunne ikke udnytte dem. Også Eden Hazard kom frem til yderligere et par chancer, men han kunne ikke fordoble sin måltotal i opgøret.

Kort før tid satte Liverpool Daniel Sturridge på banen, og det viste sig hurtigt at være en god beslutning. Få minutter efter bankede han nemlig til et forrygende landskud i kassen.

Det blev kampens sidste mål, og det endte dermed med 1-1. Det betyder, at Liverpool nu ligger á point med Manchester City i toppen af Premier League, mens Chelsea er to point efter.