Den 19-årige Marko Grujic er så tæt på et skifte til Liverpool, at det serbiske midtbanetalent senere mandag skal gennemgå et lægetjek i klubben.

Skiftet har været under opsejling siden før jul, og nu ser det ud til at blive en realitet. Marko Grujic er tæt på at skifte Røde Stjerne Beograd ud med Liverpool. The Guardian skriver således, at han mandag skal gennemgå det obligatoriske lægetjek.

Ifølgea avisen kommer købet af den 19-årige midtbanemand til at koste Merseyside-klubben omkring 50 millioner kroner. Manager Jürgen Klopp får dog først for alvor glæde af Grujic' kvaliteter til sommer, eftersom planen er, at han skal lånes tilbage til Røde Stjerne for resten af denne sæson.

Det forventes, at handlen afsluttes hurtigt, så snart lægetjekket er gennemført. Liverpool har nemlig været i skarp konkurrence med både Inter og Chelsea, og der skulle personlig indblanding fra Klopp til for at overtale den unge serber om at vælge de røde. Det blev han rådet til at gøre af sin serbiske assistent, Zeljko Buvac.

The Guardian skriver desuden, at Liverpool og Grujic allerede har forhandlet de personlige vilkår på plads. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?