• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Shakhtar-direktør: Fred skifter til Manchester City eller Manchester United

Foto: Getty Images

Det bliver enten Manchester City eller Manchester United, som sikrer sig Fred til sommer. Det siger Shakhtar Donetsks administrerende direktør i hvert fald.

Af Morten Jørgensen

25-årige Fred har i de seneste måneder lignet en spiller, som var på vej til Manchester City – men rivalerne fra Manchester United er tilsyneladende også med i kampen om brasilianeren endnu.

Flere af de store engelske medier har sendt Fred til Manchester City i sommerens transfervindue, hvor han er udset til at skulle erstatte Yaya Touré, som har kontraktudløb med Premier Leagues førerhold.

Manchester United har dog også vist en smule interesse for den brasilianske midtbanespiller, og tilsyneladende er der også en mulighed for, at Fred skifter til De Røde Djævle efter denne sæson.

- Fred vil forlade os denne sommer. Hvis ikke det bliver til Manchester City, bliver det til Manchester United. Han er klar til de bedste ligaer. Udover at være rigtig god er Fred rigtig professionel, fortæller Shakhtar Donetsks administrerende direktør, Sergei Palkin, til Corriere dello Sport.

Det lader ikke til at betyde alverden for den brasilianske midtbanespiller, hvor han fortsætter sin karriere i næste sæson.

- City er et stort hold. Jeg ville være glad for at spille der, eller også for Manchester United, Chelsea, Arsenal – klubber med stor tradition i Europa og England. Jeg er ikke i tvivl om, at det er den bedste liga i verden, og jeg tror, at mit fodboldspil vil udvikle, har Fred udtalt til ESPN Brazil.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Optakt: Hobro IK - Lyngby Boldklub

Den første af to gyserkampe om overlevelse i Superligaen spilles i Hobro, hvor Lyngby kommer på besøg mandag aften.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.