• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Shaqiri: Min karriere fortjener respekt

Shaqiri: Min karriere fortjener respekt
Foto: Getty Images

Xherdan Shaqiri føler ikke, at han får den respekt, som han fortjener, når man tænker på, at han har været med til at vinde Champions League.

Af Oliver Okstrøm

I sommerens transfervindue skiftede den schweiziske offensivspiller Xherdan Shaqiri fra Stoke til mesterskabsaspiranterne fra Liverpool. Det betød samtidig, at han rejste fra en klub, der lige var rykket ned.

Det hænger stadig fast i ham, at han var med på det hold, og han kræver, at man også giver ham anerkendelse for andre begivenheder i hans karriere. Det fortæller han i et interview med The Mirror.

- Det var en meget hård oplevelse at rykke ned med Stoke, og jeg håber, at klubben kan komme hurtigt tilbage. Men uanset hvad der skete der, så er jeg også Champions League-vinder. Jeg synes, det fortjener respekt, lyder det fra Shaqiri.

Med den karriere, som han har haft, betyder det også, at han ikke mærker presset på samme måde som andre nok gør, forklarer han.

- Folk skal huske på, hvor jeg spillede før med de kvaliteter, som jeg har, og hvad jeg har opnået med min fodbold. Jeg spillede for en af verdens største klubber, da jeg var i Bayern München, og jeg spiller igen for en af de store nu. Derfor mærker jeg ikke presset fra Liverpool-trøjen, fortæller han.

Han fortæller endvidere, at når han er i München, så viser fansene i klubben ham masser af kærlighed, og sådan vil han gerne have, at det også skal være i Liverpool, siger schweizeren.

Superliga

Mere Superliga

Fokus