• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Sidste chance: Manchester City vil have profil til at underskrive ny aftale

Foto: Getty Images

I et sidste forsøg på at få Leroy Sané til at underskrive en kontraktforlængelse vil Manchester City sætte sig ned med den eftertragtede tysker.

Af Morten Jørgensen

Manchester City er ved at havne i en situation, klubben helst vil være foruden.

Leroy Sané har gennem 18 måneder afvist at forlænge sin kontrakt med de engelske mestre, og selvom han fortsat har en aftale med Manchester City frem til sommeren 2021, har Bayern München nu meldt sig på banen som en bejler.

Den tyske storklub har bekræftet sin interesse i Leroy Sané, men indtil videre er der ikke blevet afgivet et formelt bud på den tyske landsholdsspiller ifølge Goal.

Dog vil Manchester City meget gerne undgå at skulle sælge Leroy Sané, og derfor vil klubben ifølge mediet give Leroy Sané endnu en chance for at sætte sin underskrift på en ny kontrakt i løbet af de kommende dage, hvor klubben vil snakke med Leroy Sanés repræsentanter.

Hvis Leroy Sané gør det klart, at han fortsat ikke vil forlænge, vil Manchester City angiveligt være klar til at sælge ham i sommerens transfervindue, men det vil kræve et bud på mindst 750 millioner kroner.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.