2016-01-06 09:48

Manager Jürgen Klopp erkender, at de mange skadede spillede kalder på snarlige handler på transfermarkedet.

Liverpool tog tirsdag aften et skridt i retning af en plads i Capital One Cup-finalen, da det blev til en udesejr på 1-0 over Stoke i den første semifinale. Men sejren var alt andet end problemfri, for allerede inden pausen var to spillere udskiftet på grund af skader. 
 
Kreatøren Philippe Coutinho og forsvarsspilleren Dejan Lovren måtte begge udgår med muskelskader og er dermed føjet til en efterhånden meget lang liste af skadede spillere hos Liverpool. 
 
Specielt i det centrale forsvar er situationen slem. Oven på Stoke-kampen er eneste skadesfri reelle centrale forsvarsspiller Kolo Toure, der oven i købet spillede kampen tirsdag til ende med alvorlige kramper i bentøjet.
 
Manager Jürgen Klopp erkender problemer og åbner for, at de mange skader kan sende Liverpool i aktiv jagt på forstærkninger i transfervinduet, selv om det på forhånd ikke var en del af planen.
 
- Lige nu er der ingen friske centerforsvarere, og jeg vil sige, at det er en situation, hvor vi skal overveje at gå på transfermarekedet, lyder det fra Jürgen Klopp.
 
- For to-tre uger siden havde vi to-tre centerforsvareren hvilket var ok - i starten af sæsonen havde vi fem, og nu har vi ingen.
 
Den tyske manager tager ansvaret for de mange muskelskadede spillere, der tæller Coutinho, Lovren, Martin Skrtel, Jordan Rossiter og  Divock Origi, mens Daniel Sturridge er på vej tilbage.
 
- Jeg har ansvaret. Vi har fem muskelskader, hvilket er mit ansvar. Men det er, som det er, og vi må se, hvad vi kan gøre.
 
Liverpool er allerede tæt på at præsentere en ny spiller, da det er ventet, at klubben onsdag vil offentliggøre et køb af den bare 19-årige Røde Stjerne-midtbane-spiller Marko Grujic, der dog efter planen forbliver i den serbiske storklub som lejesvend for resten af sæsonen. 
 
 

 

SENESTE NYT...
OP | NED