• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Johan Haarløv

Skrtel åben for Liverpool-exit

Skrtel åben for Liverpool-exit
Illustration

Martin Skrtel vil ikke udelukke, at han forlader Liverpool denne sommer efter en skuffende sæson. 

Af Johan Haarløv

Blot fire gange var Martin Skrtel i Liverpools startopstilling i Premier League i 2013. Jamie Carragher og Daniel Agger var manager Brendan Rodgers foretrukne makkerpar i midterforsvaret, og den skuffende sæson har fået slovakken til at overveje fremtiden på Anfield Road. 

- Jeg har ikke modtaget nogle konkrete bud. Men hvis der kom nogen, der var interesseret i mig, ville jeg overveje et skifte væk fra Liverpool meget seriøst, siger Skrtel ifølge Sky Sports til Dennik Sport. 

Jamie Carragher stoppede ved slutningen af sæsonen sin karriere, men det åbner ikke nødvendigvis døren for Skrtel til startopstillingen. Liverpool har på rygtebasis nemlig været stærkt interesserede i at hente Kolo Toure i Manchester City og Kyriakos Papadopoulos i Schalke, der begge spiller på samme plads som slovakken. 

Selvom Skrtel selv overvejer at forlade Liverpool, anerkender han, at det er Merseyside-klubben, der bestemmer over hans fremtid. 

- Klubben har det sidste ord, selvom en anden klub vil have mig. Det er deres ret, fordi de har en kontraklig binding på mig. 

- Når det er sagt, så er det ikke sådan, at jeg vil gennemtrumfe et skifte for enhver pris. Jeg er ked af det, der er sket denne sæson. Men jeg har været her i fem og et halvt år, og jeg har opbygget mig en særlig status i klubben. 

Det var Rafael Benitez, der i 2008 hentede Skrtel i Zenith St. Petersborg. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus