Sørloth utilfreds med debutkamp

Alexander Sørloth var ikke tilfreds med sin præstation i sin første kamp for Crystal Palace.

På transfervinduets absolut sidste minutter skiftede Alexander Sørloth efter et halvt vidunderår FC Midtjylland ud med Premier League-klubben Crystal Palace.

I går var han for første gang i aktion for klubben, da det blev til et nederlag på 3-1 mod Everton.

Sørloth måtte gå fra banen uden mål i støvlerne, og derfor var han ærgerligt over sine første 90 minutter i Premier League.

- Jeg er aldrig tilfreds, når jeg ikke får scoret. Sådan har jeg det. Jeg havde nogle fine aktioner, men det var ikke nok i dag (i går, red.).

- Vi skabte ikke nok chancer, som vi skulle have gjort. Men vi havde stadig et par chancer, der kunne have gået vores vej, og så ville resultatet af kampen nok have været anderledes, siger Sørloth til klubbens hjemmeside.

Afhængigt af bonusser kan prisen på Alexander Sørloth ende op i cirka 141 millioner kroner.