• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Torsten Kjems Hansen

Solskjær fnyser af fyrings-historier: Åbentlyse løgne

Foto: Getty Images

Ole Gunnar Solskjær ryster på hovedet af de historier, der sender ham på porten, hvis kampene mod Tottenham og Manchester City ender med nederlag.

Af Torsten Kjems Hansen

At være manager i Manchester United har ikke været nogen nem opgave siden Alex Ferguson trak sig tilbage. Det har efterhånden en stribe managers måttes sande, og det gælder også for Ole Gunnar Solskjær.

Nordmandens svingende resultater i sæsonen har været flankeret af en stædig strøm af historier og rygter om en fyring. United ligger efter 14 spillerunder blot nummer ni i tabellen med 18 point - 22 point efter Liverpool på førstepladsen og bare seks point fra nedrykningsstregen.

I sidste uge tabte holdet til Astana i Europa League og smed siden point i Premier League, da det hjemme skuffende blev til 2-2 mod Aston Villa. Stoklubben har blot hentet fire sejre i ligaen i denne sæson, og det er kun blevet til en sejr i de seneste fire kampe. 

Derfor er der ikke underligt stor opmærksomhed på de kommende to runder, hvor midtugerunden byder på hjemmebane-opgøret mod Tottenham, der nu har den tidligere United-manager José Mourinho ved roret og siden lokalbraget i weekenden mod rivalerne fra Manchester City. 

Læs også:Afstemning: Hvor længe er Ole Gunnar Solskjær træner i Manchester United?

Der har siden weekenden været skrevet flere historier om hvordan Solskjær selv skulle have fortalt United-spillerne, at han bliver fyret, hvis det ender med nederlag i de to forestående storkampe.

Nu går Ole Gunnar Solskjær frem og kommenterer hovedrystende på fyrings-historierne. 

- Nogle gange kan man kun grine, når man kan læse, hvad jeg skulle have sagt og gjort. I det mindste ved jeg, at de kilder, der bliver talt om kun er opspind og er åbentlyse løgne, siger Ole Gunnar Solskjær til skysports.

Der et naturligt stort fokus på onsdagens kamp mellem Manchester United og Tottenham, da det vil være første gang siden José Mourinho blev fyret i Manchester United i vinter, at han vender tilbage til Old Trafford. 

Læs også:Solskjær roser Manchester United-debutanter trods nederlag

Fyrings-historierne omkring United-manageren har da også kun fået mere vind efter at hele tre Premier League-managers fået silkesnoren inden for de seneste to uger. Først var det Mauricio Pochettino i Tottenham, så Unai Emery i Arsenal og senest Quique Sanchez Flores hos bundholdet Watford. 

- Det gør mig ikke mere bekymret. Jeg fokuserer udelukkende på at løse mit arbejde bedst muligt. Jeg ser frem til den kommende kamp men også længere ud i fremtiden sammen med bestyrelsen.

Om fyringerne af de tre managers i ligaen siger Solskjær.
- Det er denne tid på året. Det er aldrig rart at se sine kolleger miste deres arbejde. Nu har det ramt tre inden for meget kort tid. Men det gør mig slet ikke mere bekymret, at det er december, nej. 

José Mourinho blev fyret i Manchester United 18. december 2018. 

Læs også:Ny United-skuffelse: Deler pointene med Aston Villa

Læs også:Purunge Manchester United tabte i Kazakhstan

Læs også:United smider sejren efter stort comeback

Læs også:United-manager om transfervindue: Det handler ikke om beløbets størrelse

Læs også:Solskjær: Selvfølgelig vil Pochettino have mit job