• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Solskjær hylder VAR efter sejr over Chelsea

Foto: Getty Images

Manchester Uniteds norske manager er meget tilfreds med det ellers kontroversielle VAR-system, efter det flere gange var til holdets fordel i mandagens sejr

Af Mikkel Sloth

Først fik Chelseas Kurt Zouma annuleret et mål for et frispark begået af anfører César Azpilicuetam, og siden blev Olivier Giroud dømt for en lille men umiddelbart korrekt offside, da han ligeledes fik bolden i nettet.

To gang fik Chelsea efter henholdsvis 54 og 77 minutter dermed annulleret scoringer, og det hjalp Manchester United til at vinde 2-0 på Stamford Bridge mandag aften på mål af Anthony Martial og Harry Maguire. Derfor fik VAR efterfølgende ros med på vejen af Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær i et interview på klubbens hjemmeside.

Læs også:VAR og uskarphed kom i vejen for Chelsea på Broen

- Du vil have, at der bliver truffet de rigtige beslutninger, for de ville ikke blive truffet uden hjælp. Det har været tydeligt nogle gange i år, at vi har haft brug for hjælp. Jeg ved ikke hvorfor. Girouds mål er offside. Ved Zoumas mål kiggede jeg på skærmen, og det lignede et skub i ryggen. Så det var ikke et mål i min bog, siger Solskjær.

Ligeledes synes nordmanden heller ikke, der skulle være rødt kort til Harry Maguire efter en situation med Michy Batshuayi.

Læs også:Mandagens rygtebørs: Pep til Juventus og en dansker til Barcelona

Ole Gunnar Solskjær sætter samtidig ord på Manchester Uniteds muligheder for at nå den Champions League-givende fjerdeplads, som nu kun er tre point væk. Og samtidig får han også sendt en slet skjult kritik afsted af kampprogrammet.

- Det (sejren, red.) giver os selvtillid og det giver os en chance. Det bliver et tæt løb, og vi får ikke hjælp fra nogen. Vi spillede i aften (i går, red.), og vi har allerede en ny kamp torsdag aften i Europa League. Jeg kan slet ikke forstå, hvorfor vi ikke spillede søndag. Vi må bare op på hesten, og blive klar så hurtigt vi kan, afslutter Ole Gunnar Solskjær.

Læs også:Sensationelt skifte på vej: Braithwaites agent er i Barcelona

Læs også:FCK-stjerne afslører: Derfor mislykkedes mit skifte fra Manchester United til...

Læs også: Manchester City kan få frataget Premier League-titel