• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Andreas Arp

Solskjær roser Pochettino: Spekulationerne er der af en grund

Foto: Getty Images

Ole Gunnar Solskjær har rosende ord til overs for Spurs-manager Mauricio Pochettino, der det seneste stykke tid har været favoritten til at overtage trænersædet i Manchester United. Og så fortæller nordmanden, hvordan United kommer til at gribe weekendens kamp mod Tottenham an.

Af Andreas Arp

Det er lige nu norske Ole Gunnar Solskjær, der er manager i Manchester United, men det langt fra givet, at det også forholder sig sådan efter denne sæson.

Den tidligere United-angriber er nemlig kun ansat på en midlertidig kontrakt for resten af sæsonen, efter at José Mourinho blev fyret på Old Trafford for knap en måned siden.

Klubben skal derfor ud og have ny manager efter denne sæson, og ifølge de engelske medier står Tottenhams Mauricio Pochettino øverst på den ønskeliste, der formentlig ligger på bordet foran Manchester United-ledelsen.

Og det kan Ole Gunnar Solskjær godt forstå:

- Har har gjort et rigtig flot stykke arbejde i Tottenham. Spekulationerne er der af en grund, fordi han har virkelig imponeret, fortæller nordmanden ifølge Sky Sports.

På søndag kommer de to managere til at stå over for hinanden i den første store test for Ole Gunnar Solskjær, når United besøger Tottenham på Wembley. Det betyder dog ikke noget for gæsternes taktik, fastslår Solskjær:

- Alle kampe i Premier League er en test, men der er ikke noget tvivl om, at den her modstander er af en anden kaliber. Hvis vi vil tættere på dem og forbi dem, har vi brug for en god præstation og et godt resultat.

- Man skal altid forholde sig til modstanderen og være opmærksomme på deres svagheder, men det har været vigtigt for mig at implementere en strategi om at angribe modstanderen. Det er vores styrke at komme fremad og angribe, og det kan man også se på vores seneste kampe, siger United-manageren.

Manchester United og Tottenham brager sammen søndag eftermiddag på Wembley i London klokken 17.30 dansk tid.

Superliga

Optakt: Hobro IK - Lyngby Boldklub

Den første af to gyserkampe om overlevelse i Superligaen spilles i Hobro, hvor Lyngby kommer på besøg mandag aften.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.