• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kristian Porse

Solskjær vil bygge holdet omkring Pogba: Jeg kan give ham en ny udfordring

Foto: Getty Images

Manchester United-træneren forklarer, at han har et fantastisk forhold til Paul Pogba, som han ønsker at bygge holdet omkring.

Af Kristian Porse

Der bliver ved med at være tvivl om den franske midtbanespillers fremtid. Og det er ikke desto mindre, fordi han selv, tidligere på sommeren, udtalte, at han gerne ville have en ny udfordring et andet sted. 

Paul Pogbas udtalelse blev senere fulgt op af hans agent Mino Raiola, der fortalte, at alle var klar over hans klients ønske om at forlade klubben. Men siden 26-årige Pogba og resten af Manchester United-mandskabet rejste til Perth i Australien på preseason-tour er rygterne om et exit stilnet hen. 

Det lader mere og mere til, at den franske midtbanespiller måske bliver i Manchester United. I hvert fald i én sæson mere. Og skal man tro på klubbens cheftræner Ole Gunnar Solskjær, så kan Pogba ende med at blive i lang tid. Nordmanden har i hvert fald planer om at bygge holdet op omkring franskmanden. Samtidig fastslår han, at han ikke er utilfreds med nogen af Pogbas udtalelser. 

- Jeg har aldrig været sur over noget som helst, som han har sagt, fordi vi har haft masser af samtaler, og jeg ved præcis, hvad Paul tænker. Jeg kan give ham en ny udfordring. Paul er en fantastisk spiller og et fantastisk menneske. Han har altid været top professionel. Da jeg var i Molde, sagde jeg: 'hvis han er på dit hold, så bygger man holdet omkring ham,' og jeg siger det samme nu, siger han ifølge Goal. 

Paul Pogba har to år tilbage af sin kontrakt med Manchester United. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus