2016-02-13 13:33
Foto: Polfoto/John Walton

Ifølge den spanske avis, Marca, har Mesut Özil informeret Arsenal om, at han vil væk til sommer, og at han ikke vil underskrive en ny kontrakt.

Arsenal har tilbudt Mesut Özil en toårig forlængelse af den kontrakt, der løber til sommeren 2018, men Marca hævder, at Özil ikke har tænkt sig at skrive under på udspillet fra The Gunners.

Den spanske avis rapporterer, at Özil var blevet lovet, at Arsenal ville kæmpe med om de største trofæer, da han kom til London-klubben fra Real Madrid i sommeren 2013.

Arsenal har vundet to FA Cup-titler, men klubben har hverken været tæt på at vinde Premier League eller Champions League, og derfor vil den tyske verdensmester nu væk til sommer.

Marca hævder, at Barcelona er interesseret i at hente Özil til klubben. Den spanske storklubs førsteprioritet er dog at forstærke det centrale forsvar og backpositionerne.

Sport Witness leger med tanken om, at den Madrid-baserede avis, Marca, har opfundet historien for, at det ser ud som om, at Barcelona ikke får held til at hente en spiller, de ønsker.

Hvis Arsenal vinder mesterskabet, som de stadig har mulighed for, vil Özil formentlig også være interesseret i at blive i London, hvor han i denne sæson storspiller og topper assistslisten i Premier League. 

SENESTE NYT...
OP | NED