• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Sylvester Guldberg Røn

Spøjs episode: City undskylder for flabet musikvalg

Manchester City har undskyldt til Chelsea, efter at de efter søndagens 6-0 sejr spillede Chelseas sejrssang på Etihad Stadium.

Af Sylvester Guldberg Røn

Manchester City maltrakterede søndag aften Chelsea, da gæsterne blev sendt hjem til London med et 6-0 nederlag i bagagen. Brandvarme Sergio Agüero lavede hattrick undervejs i opgøret. 

Kort efter slutfløjt udspillede der sig dog en spøjs episode på Etihad Stadium. Da dommer Mike Dean havde fløjtet kampen af bragede sangen 'One Step Beyond' af Madness ud af stadionhøjtaleren, og det var et flabet træk af hjemmeholdet.

Netop den sang er nemlig sangen, som Chelsea spiller hjemme på Stamford Bridge, når de har vundet en kamp. Fejlen blev dog hurtigt rettet og erstattet af Citys vante sejrssang 'Blue Anthem'. 

Derfor har Manchester City efterfølgende undskyldt til Chelsea-lejren, som ifølge Sky Sports var meget overraskede over sangvalget og har accepteret undskyldningen. 

Manchester City ligger i øjeblikket i spidsen af Premier League. De er dog á point med Liverpool, der har en kamp i baghånden. Chelsea ligger nummer seks.  

Superliga

Mere Superliga

Fokus