• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lasse Sylvest Mikkelsen

Spurs-back kræver indkøb

Foto: Clive Mason/GettyImages

Daniel Rose vil have at Tottenham køber spillere, som han ikke behøver at google.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Venstre-backen, Danny Rose, vil have Mauricio Pochettino til at gå ud og styrke holdet forud for den nye sæson. 

I et tranfervindue hvor alle rekorder sprænges, har Tottenham stadig til gode at købe en spiller, mens Chelsea, Manchester United og Manchester City har opgraderet deres mandskaber med store handeler.

Den engelske landsholdsback så gerne, at Tottenham ligeledes gik ud og hentede et par spillere, som kunne gå direkte ind på holdet.

- Jeg siger ikke, at vi skal købe 10 spillere, men jeg så gerne to eller tre stykker - og ikke spillere, som jeg skal google og undre mig og tænker: Hvem er det? Det skal være spillere, som man kender, siger han og tilføjer:

- Jeg køber den ikke, når folk siger, at vi ikke behøver nye spillere.

Danny Rose har været rygtet væk fra London-klubben, men har ikke selv været aktivt ude og ønske et skifte. Det kan dog komme på tale nu, hvor forvarsspilleren melder så klart ud.

Tottenham har tidligere i transfervinduet fortalt Manchester United, at forsvarsspilleren ikke er til salg, men Rose selv vil ikke afvise et skifte.

- Jeg siger ikke, at jeg vil væk, men hvis der dukkede noget konkret op, så har jeg intet problem med at give min mening til kende til folkene i klubben.

Tottenham-manager, Mauricio Pochettino, giver ikke meget for rygterne om et skifte væk fra Rose, og understreger at det er op til klubben, om de vil sælge spilleren.

- Det er bare endnu et rygte, som der også har været tidligere med Harry Kane, Dele Alli, Hugo (Lloris) og Toby Alderweireld.

Den argentinske træner mener heller ikke, at klubben er i position, hvor de behøver at sælge spillere til de større klubber.

- Vi besluttede os for at sælge Kyle Walker til Manchester City af forskellige årsager, men jeg mener ikke, at vi er klub, som behøver penge fra spillersalg. Hvis der kommer et tilbud kigger vi på det, men indtil videre er det bare et rygte.

Superliga

Mere Superliga

Fokus