Spurs-indkøb nærmer sig comeback
2016-03-10 16:43
Foto: Polfoto

Tottenham-indkøbet Clinton N´Jie nærmer sig et comeback efter to måneders pause grundet en knæskade.

Tottenham hentede i sommer den camournske landsholdsspiller Clinton N´Jie hos franske Lyon. Opholdet på White Hart Lane har dog langt fra været en dans på roser for den 22-årige kantsspiller. I efteråret havde han svært ved at spille sig på holdet og senest har en knæskade holdt ham på sidelinjen. 

Derfor gennemfik han i decemeber en operation for sin skade og nu nærmer han sig langsomt et comeback. I denne uge er Clinton N´Jie begyndt at træne med bold og han håber på, at han kan nå at blive klar til de vigtige kampe i slutningen af sæsonen:

- Det er vigtigt for mig at komme tilbage hurtigst muligt, så jeg kan hjælpe holdet i de sidse kampe, siger den tidligere Lyon-profil. 

Clinton N´Jie indrømmer, at hans skadesperiode ikke har været nem at komme igennem, men da Jan Vertonghen blev skadet i januar har han været en vigtig støtte: 

- Mentalt har det ikke været nemt. Jeg har arbejdet meget med klubben læger og det går fremad. 

-  Jan Vertonghen har betydet meget for mig i denne periode. Han har støttet mig ligesom resten af holdet, hvilket jeg sætter stor pris på, slutter Clinton N´Jie. 

SENESTE NYT...
OP | NED