Spurs snublede uden Eriksen

Tottenham pressede på for en scoring hele kampen igennem, men måtte i stedet se Norwich løbe med sejren ved hjælp af Robert Snodgrass’ mål kort efter pausen.

Christian Eriksen måtte onsdag tage sig til takke med en plads på bænken, da Tottenham lagde vejen forbi Carrow Road, hvor Norwich løb med en 1-0-sejr takket været Robert Snodgrass’ træffer efter 47 minutter.

Tottenham var i det store hele det dominerende mandskab, men holdet havde også påfaldende svært ved at komme frem til oplagte scoringschancer.

Og det var således ikke helt overraskende, at Robert Snodgrass kort efter pausen kunne trække ind fra kanten og med et velplaceret skud udplacere Hugo Lloris i Tottenham-målet.

Norwichs føring betød imidlertid, at Tottenham lagde yderligere tryk på, og indskiftningen af Roberto Soldado var lige ved at give pote, men spanieren måtte se sit hovedstød afværget af målmand John Ruddy.

Midtvejs i anden halvleg tilfaldt der også en fin mulighed til Adebayor, men togoleserens afslutning var meget sigende for Tottenhams kamp totalt uskarp.

Og mod kampens afslutning begyndte Norwich faktisk at vise så mange muskler, at de var yderst tæt på at gøre det til 2-0, da først Nathan Redmond sparkede lige på Hugo Lloris, mens Bradley Johnson var millimeter fra at passere franskmanden på et frispark, da bolden bragede på overliggeren, ned på målstregen og ud.

Ingen af mandskaberne kom dog nærmere en scoring, og derved  har Tottenham nu seks point op til Liverpool på fjerdepladsen i Premier League, mens Manchester United følger fem point efter.