Stoke brød Manchester Uniteds clean sheet

Det lykkedes Stoke at score to mål, da de fik et point på hjemmebane mod Manchester United.

Manchester United skulle lørdag aften forsøge at følge op på det gode spil, som de viste før landskampspausen, hvor de stod noteret for tre sejre i tre kampe og en målscorer på 10-0.

Det er dog altid svært at spille mod Stoke på Bet365 Stadium, og det mærkede Manchester United også i dag.

Kort før pausefløjt bragte Maxim Choupo-Moting, på oplæg fra den tidligere Manchester United-spiller, Mame Diouf, Stoke foran 1-0.

Manchester United kom hurtigt tilbage, da de formåede at reducerer dybt inde i dommerens tillægstid - stadig i første halveg - ved Marcus Rashford.

Efter pausen bragte Romelu Lukaku Manchester United foran 2-1, og Jose Mourinhos mandskab så ud til at skulle cruise sejren i land.

Men bare seks minutter senere dukkede Maxim Choupo-Moting op endnu engang og reducerede til 2-2.

Den nye angrebsstjerne i Manchester United, Romelu Lukaku, var tæt på at score til 3-2, men begge hold måtte "nøjes" med to mål og dermed et point hver.

Resultatet betyder, at Manchester United stadig fører ligaen á point med bysbørnene fra Manchester City men med en bedre målscorer.