• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lasse Sylvest Mikkelsen

Stoke byder på Berahino

Stoke byder på Berahino
Foto: Stu Forster/GettyImages

West Bromwich Albion bekræfter på deres hjemmeside, at de har accepteret et bud fra Stoke på Saido Berahino.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Tidligere var han anset, som en af de største engelske talenter i Premier League, og for et år siden var han rygtet til Tottenham. Men det blev ikke til noget, da West Bromwich Albion nægtede at sælge ham.

Også i dette transfervindue har rygterne om angriberen svirret, og så sent som igår, meldte Stokes træner, Mark Hughes, ud, at de var tæt på en aftale, hvilket nu bekræftes af West Bromwich Albion.

Siden er han røget på bænken, og i denne sæson har han blot fået 3 Premier League kampe og scoret 1 mål.

Berahino udtalt tidligere på sæsonen til klubbens hjemmeside, at de konstante spekulationer i medierne ikke har hjulpet ham, og at han havde en aftale med klubben om at blive i der. Han blev da også så sent som ved årsskiftet tilbudt en ny kontrakt, som de tilsyneladende ikke kan blive enige om.

Den 23-årige angribers kontrakt udløber til sommer, og det ser ud til, at West Bromwich Albion har opgivet at beholde deres angriber. Derfor mangler der kun forhandlingerne mellem Stoke og Saido Berahino før et klubskifte kan falde på plads.

Hvis et skifte falder på plads, så meldes West Bromwich Albion ifølge Sky Sports meget interesseret i at hente Odion Ighalo i Watford.

Superliga

Mere Superliga

Fokus