Andy Wilkinson har igennem længere tid kæmpet med en hovedskade, og kontrakten med Stoke City sluttede i januar. Nu tager han konsekvensen og stopper karrieren.

Hovedskader er blandt de mest alvorlige i fodboldens verden. En grim skade ramte Stoke-spilleren Andy Wilkinson, der spillede sin seneste kamp for klubben i februar sidste år i en FA Cup-kamp mod Blackburn. Hovedskaden betød, at Wilkinson fik problemer med balancen, mens han efterfølgende har kæmpet med mentale lidelser som angst og depression. 

Sidste sommer udløb aftalen med Stoke City, der dog valgte at tilbyde seks måneder til Wilkinson. I januar 2016 udløb denne, og siden har Andy Wilkinson overvejet sin fremtid. Overvejelser der kulminerede fredag, da den 31-årige spiller valgte at indstille sin karriere: 

- Det har været en rigtig svær dag for mig. Jeg havde slet ikke regnet med, at min karriere skulle slutte så tidligt. Jeg havde regnet med, at jeg skulle spille i mange år endnu. Jeg vil gerne takke alle i og omkring Stoke City, der har støttet mig gennem hele min karriere. Især fans og medspillere. Jeg er meget taknemmelig for den støtte, klubben har vist mig. De har sikret mig chancen for at udleve min drøm, skriver Wilkinson på Facebook og fortsætter: 

- Jeg har spillet 15 år for Stoke City. Jeg har spillet Premier League, Europa League og en FA Cup-finale, og det er nok til at gøre mig stærkt tilfreds, skriver han. 

Andy Wilkinson har spillet alle 15 år for Stoke - Kun med undtagelse af lejeophold i Shrewsbury og Milwall. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?