• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Stolt Klopp: Spillerne giver alt - for de kender ikke til andet

Foto: Getty Images

Jürgen Klopp vil hverken garantere mesterskab eller sejr over Manchester City - men han vil gerne garanterer et Liverpool-hold, som vil kæmpe til det allersidste for begge dele

Af Mikkel Sloth

Et af sæsonens potentielt vigtigste opgør i kampen om det engelske mesterskab løber af stablen i dag, når førerholdet Liverpool tager imod de forsvarende mestre fra Manchester City. 

Her er det en umådelig stolt Liverpool-manager Jürgen Klopp, som egentlig bare gerne vil se sit mandskab fortsætte med at gøre, hvad de har gjort i store dele af tyskerens tid som manager for Merseyside-klubben.

- Jeg kunne ikke være mere stolt over, hvad dette hold har gjort og fortsætter med at gøre. Liverpool er velsignet med at have denne utrolige gruppe til at repræsentere og kæmpe for klubben i øjeblikket. Spillerne er så specielle, hver og en af dem, lyder hyldesten på Liverpools officielle hjemmeside.

Læs også:Spilforslag til Superligaen: Hvem vinder topkampen?

Men, selvom det ser ganske godt ud for det hidtil ubesejrede Liverpool-hold for tiden, vil Klopp ikke give garantier om sølvtøj ved slutningen af sæsonen. Det eneste han kan garanterer er, at spillerne kommer til at kæmpe for det til sidste blodsdråbe.

- Vi hverken kan eller skal nogensinde love et resultat. Vi kan ikke love et resultat i dag eller at vi vi have opnået noget til maj - det ville være dumt, siger Klopp og fortsætter:

- Men, hvad vi KAN garantere er, at dette hold - uanset hvem der starter inde i dag - vil give alt, hvad de har. Disse spillere kender ikke til andet. De giver alt, hvad de har og intet mindre, når de spiller for Liverpool, afslutter Jürgen Klopp.

Læs også:Agüero før storkamp: Vil kæmpe for mesterskabet til det sidste

Storkampen mellem Liverpool og Manchester City fløjtes i gang kl. 17:30.

Læs også:Liverpool-profil: Mesterskabet bliver ikke afgjort i kampe mod Manchester City

Læs også:City-legende afslører: Episoden ændrede forholdet til Liverpool for altid

Læs også:Jürgen Klopp skyder vildt rygte ned: Vi har ikke råd til PSG-stjerne

Superliga

Mere Superliga

Fokus