• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Stor mulighed for Newcastle-dansker: Med på bænken for førsteholdet

Foto: Newcastle United

Danske Elias Fritjof Sørensen er på bænken for Newcastle United, der spiller sæsonene første testkamp.

Af Kenneth Jensen

Premier League-klubben Newcastle United har haft en skrækkelig sommerpause, hvor man har mistet manager Rafael Benitez, solgt topscorer Ayoze Perez til Leicester og sagt farvel til lejesvenden Salomon Rondon, der stod for 11 Premier League-scoringer. Ejer Mike Ashley er i modvind - som altid, fristes man til at sige - og klubben har fortsat ikke formået at hete noget på transfermarkedet.

Med under en måned til transfervinduets lukning og dermed også sæsonstarten i Premier League er Newcastle presset, men måske kan nogle af de unge spillere udnytte den mulighed, de kan stå til at få de kommende uger.

Sean Longstaff greb chancen for et år siden og endte med at blive en fin spiller for Newcastles førstehold, og måske kan den næste i rækken blive den talentfulde danske angriber Elias Fritjof Sørensen.

Den 19-årige Newcastle-angriber er på bænken, når Newcastle klokken 12 møder Wolverhampton i Premier League Asia Trophy. Det er Newcastles første testkamp denne sommer, og det kan altså ende med at give Fritjof Sørensen en chance sammen med de allerbedste.

Kampen mellem Newcastle United og Wolverhampton vises i øvrigt live på TV3 Max, så man kan altså selv holde øje med, om Elias Fritjof Sørensen kommer ind i opgøret.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020