• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jonas Kongerslev Nygaard

Sturridge: Vi er stærkere end sidste sæson

Sturridge: Vi er stærkere end sidste sæson
Illustration

Liverpool er et stærkere hold i dag i forhold til sidste sæson, vurderer dagens matchvinder Daniel Sturridge.

Af Jonas Kongerslev Nygaard

Liverpool skulle i dag vise sig frem for første gang i Premier League-sæsonen mod Southampton, men det var samtidig også første gang, holdet skulle forsøge at klare sig uden hjælp fra holdets nu tidligere profil, Luis Suárez, der i løbet af sommeren er forduftet med retning mod Barcelona.

Holdet levede dog op til opgaven med en 2-1-sejr over Southampton, og efterfølgende var Daniel Sturridge af den mening, at holdet har udviklet sig til at være stærkere denne sæson set i forhold til sidste sæson, hvor holdet indeholdt Luis Suárez.

- Om vi er stærkere denne sæson? Det synes jeg. Ingen disrespekt til Luis (Suárez, red.). Han var en stor spiller, der vil blive savnet, men vi kommer videre. Vi har bevist, at vi kan vinde kampe og score mål, siger Sturridge til Sky Sports.

Med Suárez-afgangen er der også kommet et større pres på Sturridge, og det er han helt på det rene med.

- Selvfølgelig er der nu et pres på mig for at score målene nu, hvor Suárez er ude af holdet. Det er vigtigt for mig selv og spillerne at steppe op, og det er vigtigt, at vi som kollektiv kan score målene.

Daniel Sturridge blev matchvinder mod Southampton, da han i anden halvleg scorede til slutresultatet 2-1. Raheem Sterling åbnede med sit mål til 1-0 i første halvleg.

Superliga

Mere Superliga

Fokus