2018-02-11 19:21
Foto: Getty Images

Liverpool spillede ikke op til deres bedste, men besejrede alligevel Southampton uden problemer.

Allerede efter seks minutter bragte Liverpool sig i front, da Mohamed Salah blev sendt i dybden, og den egyptiske landsholdsspiller sendte bolden på tværs, hvor Roberto Firmino kom farende og sparkede bolden forbi Alex McCarthy i Southamptons mål.

I en første halvleg, hvor Liverpool bestemt ikke fik spillet til at flyde, som det tidligere har været tilfældet i denne sæson, kunne de dog alligevel glæde sig over at få scoret to gange.

Igen var Salah og Firmino involverede – denne gang blot med Salah som afslutter. Et par fikse kombinationer mellem de to Liverpool-stjerner sendte egypteren i en god afslutningsposition, og her lavede han sit 22. ligamål i sæsonen.

I anden halvleg var der muligheder for flere scoringer, men den sidste skarphed manglede, og derfor endte det med en sikker sejr til Liverpool, som kravler op på tredjepladsen i Premier League, mens Southampton er under nedrykningsstregen. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

SENESTE NYT...
OP | NED